Wat is Eazy Shape?

Eazy Shape is momenteel het beste afslankproduct van Nederland. De unieke formule van de Eazy Shape shakes bevat natuurlijke werkzame stoffen in de vorm van eiwitten, voedingsvezels, vitamines, mineralen en antioxidanten.

De Eazy Shape shakes zijn in Nederland ontwikkeld door een team van deskundigen met maar één doel: Het effectief afvallen op een verantwoorde en makkelijke manier! Wereldwijd hebben experts en onderzoeken het grote effect van eiwitten op het snel afvallen onderstreept. De nieuwe generatie shakes van Eazy Shape bevatten de beste eiwitbronnen die bekend zijn. Ook bevatten de shakes een tal van andere bewezen natuurlijke voedingsstoffen om nóg meer resultaat te behalen. Duizenden onderzoeken tonen aan dat de natuurlijke voedingsstoffen in Eazy Shape effectief zijn bij het afvallen.

 

Eazy Shape is nu nóg effectiever: Verbeterde formule!

Snel afvallen met de nieuwe generatie eiwitshakes

Het geheim van Eazy Shape:

De nieuwe generatie afslankshakes van Eazy Shape bevatten nu nog meer werkzame stoffen:

Unieke mix van 3 type eiwitten: Eazy Shape bevat eiwitten uit de 3 beste eiwitbronnen die bekend zijn;

Vitamines- en mineralenmix: Het is belangrijk om dagelijks voldoende vitamines en mineralen binnen te krijgen, zodat je lichaam op een gezonde manier kan functioneren. De Eazy Shape shakes zijn verrijkt met een mix van alle belangrijke vitamines en mineralen. 

Antioxidanten:  Eazy Shape bevat de belangrijke antioxidant zink.

Voedingsvezel (Inuline): Vezels zijn essentieel voor een goede darmwerking. Inuline bevat bijna geen calorieën, wat het een ideale voedingsbron maakt voor mensen die willen afvallen.

 

Voor een optimaal resultaat gebruik je de Eazy Shape shakes in combinatie met het Eazy Shape Dieet. Bij het Eazy Shape Dieet drink je in de ochtend en begin van de middag een Eazy Shape shake. Daarnaast eet je verdeeld over de dag 3 tussendoortjes en in de avond een heerlijke avondmaaltijd. Je blijft de hele dag door eten, waardoor het makkelijk vol te houden is.

Gebruik voor het beste resultaat de shakes in combinatie met het Eazy Shape DieetTerug naar boven